Meinaatko uusia pihan ilmettä, halvin ja nopein reitti on Pihapalvelu -palvelut.

Laitamme pihasi kuntoon kerralla.

Maksuton asiakkaan luona käynti ja hinta-arvio, annamme hyvät vinkit jo ekalla käynnillä.

Kivityöt (mm. kivimuurit ja luonnonkiviasennukset)
Pihakiveykset ja -laatoitukset, käytävät, reunukset yms.

Työt suunnitelmista toteutukseen asti

Toki meiltä onnistuu myös seuraavat piharakennustyöt:

Rakennamme myös terasseja, aitoja, katoksia sekä muita piharakennuksia.

Pihapalvelu Pihlaiselta voit tilata pihakivituotteita ja maisematuotteita. Laskemme miellyttävän kokonaistarjouksen, joka sisältää tuotteet mahdolliset rahdit ja kuormalavat.

Helppoa ja vaivatonta ja olet askeleen lähempänä unelmiesi pihaa! Pihapalvelu Pihlainen toteuttaa avaimet käteen -periaatteella se varma tapa saada pihasi kuntoon kerralla!

Pihapalvelu Pihlainen Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa palveluita piharakentamiseen. Piha-alueiden kokonaisvaltainen kunnostaminen, pihan suunnittelu palvelun, pohjatyöt massanvaihtoineen, myös betoni- ja luonnonkivituotteiden asennuksen.

Kokonaisurakointiin kuuluu siirtonurmikot, viheralueet istutuksineen ja piha-kalusteiden asennukset. Työn laatu, luotettavuus sekä työntekijöidemme ammattitaito palvelee asiakasta, joiden takana haluamme seistä kaikessa toiminnassamme.

Tilaa Ilmainen arviokäynti tai pyydä tarjous!

REFERENSSIT

 

 

ja tästä ”Ennen ja jälkeen” -osioon.

TALVISIN, Lumenajot ja talvikunnossapito

Lumenkuormaus ja -ajo, talvikunnossapito – Uusimaa

Talvikausina huolehdimme pihojen, parkkipaikkojen ja yksityisteiden talvi­kunnossa­pidosta keskittyen lumenkuormaukseen ja –ajoon. Palvelemme kotitalouksia, yrityksiä ja taloyhtiöitä.

Lumenkuormaukset ja lumenajot sopimuksen mukaan

Teemme kuormaus- ja ajotyöt joko kertaluoteisena työnä tai tarjoamme palvelun koko talvikaudeksi.

Meiltä myös turvallinen lumenpudotus katoilta ja räystäiltä 

Palveluista verohyötyä

Kun ostat palveluja kotiin tai vapaa-ajanasunnolle, voit vähentää osan kuluista verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Saat vähennystä tavanomaisesta kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, kunnossapito- ja perusparannustyöstä sekä tietotekniikan asennus- ja neuvontapalveluista.

Verohallinnon taulukko kysytyimmistä kotitalousvähennykseen oikeuttavista töistä
Kotitalousvähennystä pitää hakea itse.Kotitalousvähennystä pitää hakea itse. Teetetyt työt ja maksetut työkorvaukset tai palkat ja palkan sivukulut tulee ilmoittaa esitäytetyssä veroilmoituksessa. Verottaja tekee vähennyksen suoraan verosta, ja työn teettäjä saa hyödyn veronpalautuksena. Esimerkiksi vuoden 2016 veroilmoitus palautetaan huhti-toukokuussa 2017.

Työn teettäjä voi myös hakea ennakonpidätysprosentin alentamista kotitalousvähennyksen perusteella eli muutosta verokorttiin sinä vuonna kun vähennykseen oikeuttavat menot syntyvät. Tällöin kotitalousvähennyksen tiedot siirtyvät yleensä automaattisesti varsinaiselle veroilmoitukselle. Sama koskee palkka.fi palvelua käyttäviä. Kannattaa kuitenkin tarkistaa esitäytetty veroilmoitus ja lisätä kotitalousvähennystä koskevat tiedot, jos ne puuttuvat veroilmoituksesta.

Vähennys myönnetään sinä vuonna, jona työkorvaus tai palkka ja palkan sivukulut on maksettu.

Kotitalousvähennystä saa myös kotitalous-, remontti- ja tietotekniikkatöistä, jotka tehdään henkilön tai hänen puolisonsa vanhempien tai isovanhempien kotona tai vapaa-ajan asunnolla. Henkilön on kuitenkin maksettava itse kustannukset, jos hän haluaa vähennyksen omaan verotukseensa. Vanhemmat tai isovanhemmat eivät voi niitä tällöin maksaa.

Kotitalousvähennyksen määrä

Vähennys lasketaan arvonlisäverollisesta hinnasta. Vähennystä saa vain työn osuudesta, ei esimerkiksi materiaaleista. Kotitalousvähennyksenä voit vuonna 2017 vähentää 15 prosenttia maksamastasi palkasta sekä palkan sivukulut tai 45 prosenttia ennakkoperintärekisteriin kuuluvalle yrittäjälle tai yritykselle maksamastasi työkorvauksesta (vuonna 2016 sama määrä).

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2017 on 2 400 euroa vuodessa (vuonna 2016 sama määrä). Summa voi koostua pelkästään kotitalous-, remontti- tai tietotekniikkatöistä tai näistä kaikista. Vähennykseen liittyy vuotuinen 100 euron omavastuuosuus.

Maksimivähennyksen eli 2 400 euron vähennyksen saat, jos vuonna 2017 yritykseltä ostamissasi palveluissa työn osuus on yhteensä noin 5 555 euroa [(5 555 x 45 %) – 100) = 2399,75].

Vähennys on henkilökohtainen, joten pariskunta voi vuonna 2017 saada yhteensä 4 800 euron vähennykset. Puolisoille vähennys myönnetään siten, kun he ovat sitä pyytäneet. Jos 2 400 euron raja ei ylity, vähennys kannattaa pyytää vain toiselle puolisolle. Näin omavastuu tulee vähennetyksi vain kertaalleen.

Tutustu myös Verohallinnon ohjeeseen: Kotitalousvähennys verotuksessa

 

Lähde: veronmaksaajat.fi